Unghundehold

København

VI AFHOLDER IKKE DE NORMALE HOLDTRÆNINGSFORLØB I ØJEBLIKKET  

Har du brug for træning nu? 

- Send en mail til anna@hunddk.dk for at høre mere om et individuelt træningsforløb for dig og din unghund.

Instruktør: Anna Gottlieb

Unghundehold

Forbered din unghund bedst muligt til voksenlivet

Dette hold er for dig, som ønsker at guide din unghund bedst muligt gennem "teenageperioden", og som gerne vil arbejde med færdigheder, der giver din unghund et godt træningsmæssigt fundament. 

På unghundeholdet arbejder vi blandt andet med grundlæggende kompetencer, for eks. impulskontrol og kontakt, og med den basale lydighed, såsom at gå pænt i snor og indkald.

Hvis du har gået på hvalpeholdet, inden du starter på unghundeholdet, samler vi op på øvelserne dér, hvor du og din hund er nået til. Hvis du ikke har været på hvalpehold, så tager vi blot fat på øvelserne fra starten, eller der hvor I nu er nået til.

Vi tilpasser øvelserne til hver

enkelt hund og ejer, så I alle bliver

mødt netop dér, hvor I er

Vi arbejder også videre med den basale lydighed og udvider øvelserne med relevante elementer, såsom afstand, varighed og forstyrrelser. 

Derudover, vil du arbejde med øvelser, der kan bidrage til en sund udvikling af din unghunds selvtillid. 

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.