PRIVATLIVSPOLITIK

Denne privatlivspolitik beskriver HUNDdk's online praksis i forbindelse med indsamling og behandling af personoplysninger. HUNDdk er i det følgende benævnt "vi", "os" og "vores". 

PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger, som vi indsamler og behandler, er for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingskortoplysninger, IP-adresse eller andre oplysninger, som du frivilligt afgiver til os på vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler personoplysninger:

  1. som du giver os ved at udfylde formularer på hjemmesiden

  2. som du giver os, når du foretager et køb hos os

  3. som du giver os, når du har kommunikeret med os via telefon, email eller på anden vis

  4. som du giver os via sociale medier, loyaltetsprogrammer eller konkurrencer​

FORMÅL

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger med et eller flere af følgende formål:

a) at kunne levere en ydelse som du har bestilt og/eller købt hos os

b) at besvare spørgsmål du har rettet til os 

c) at du kan deltage i konkurrencer eller kampagner

d) at kunne sende markedsføringsmateriale til dig, som du har samtykket til at modtage

 

Kun betroede medarbejdere har, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt. 

ANVENDELSE OG VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Vi forbeholder os retten til at anvende eller videregive oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, beskytte hjemmesidens integritet, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.

Vi foretager sikkerhedsforanstaltninger i bedst mulige omfang mod, at oplysningerne kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

OPBEVARING OG SLETNING AF OPLYSNINGER

Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 5 år, fra den dato du har købt en ydelse hos os, jvf. bogføringsloven. Hvis du trækker dit samtykke til markedsføring tilbage, sletter vi øjeblikkeligt dine personoplysninger fra vores markedsføringslister.


Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at rette i eventuelt ukorrekte personoplysninger, eller anmode os om at slette dine personoplysninger, hvis du henvender dig til os på kontakt@hunddk.dk

​OPDATERING AF PRIVATLIVSPOLITIK

Vi forbeholder os retten til at opdatere eller ændre denne privatlivspolitik uden forudgående varsel. Du opfordres derfor til regelmæssigt at besøge vores hjemmeside og genlæse denne privatlivspolitik. Alle opdateringer eller ændringer vil træde i kraft ved offentliggørelse på hjemmesiden. Din adgang, browsing eller anden anvendelse af hjemmesiden udgør din accept af privatlivspolitikken.​

DATAANSVARLIG:

HUNDdk

 

KONTAKTOPLYSNINGER:

Store Kannikestræde 6

1169 København K

kontakt@hunddk.dk 

+45 26286685

Opdateret 02.04.2021