UDGANGSPUNKTET FOR VORES ARBEJDE ER DEN GODE RELATION MELLEM HUND OG MENNESKE

Når det handler om din hund, så vælg din rådgiver eller instruktør på samme måde, som du vælger bankrådgiver, mægler eller dyrlæge for eksempel - hér ville de færreste vælge en, som ikke specifikt er uddannet indenfor sit fag.

Relevant uddannelse og solid baggrundsviden er vigtigt indenfor ethvert fagområde. Det er din bedste garanti for kompetent vejledning.

 

Vi er akademisk uddannede i dyrs adfærd, velfærd og ernæring ved Københavns Universitet. Derudover, er vi eksaminerede hunde-træningsinstruktører, og vi holder os løbende opdateret på relevant forskning og kurser. 

Dette kvalificerer os til at yde velfunderet vejledning vedrørende hundes adfærd og træning.   

UDDANNELSE

Vi er akademisk uddannede

i dyrs adfærd og ernæring med speciale i hunde

HUNDETRÆNING

Vær den bedste lærer for din hund - og vær åben for, at du også kan lære af den

Hos os er udgangspunktet for træningen, at det skal være sjovt og givende for både dig og din hund.

 

Det er vigtigt, at I begge er motiverede for at være en del af træningen, og at I begge er aktive deltagere i læringsprocessen.

Vi træner belønningsbaseret, og det overordnede mål er, at træningen foregår som et samarbejde, hvor du og din hund begge er elev og I begge er lærer. 

Når du træner hos os, vil vi vejlede dig til, hvordan du bedst kan kommunikere din hensigt til din hund. Vi vil hjælpe dig til at blive endnu bedre til at læse din hund og forstå kommunikationen, der ligger i de små signaler, den sender. 

 

Når god og klar kommunikation er udgangspunktet for træningen, kan du og din hund opnå et givende og effektivt samarbejde. 

Træn med os

og bliv den bedste lærer

for din hund

vi viser dig hvordan

© HUNDdk

All rights reserved