Unghundehold

Forbered din unghund bedst

muligt til voksenlivet

På dette hold for unghunde arbejder vi blandt andet med den basale lydighed, f.eks. indkald, at gå pænt i snor og impulskontrol. 

På dette hold vil der være fokus på unghundens basale færdigheder. Vi vil arbejde med en række lydighedsøvelser, som er vigtige for en unghund med krudt i numsen og hø i ørerne. 

 

Ved siden af den praktiske træning vil vi bruge tid på at snakke om håndteringen af unghundens udfordringer, såsom gøen, hoppe op, endevende potteplanter, bide i sko osv. 

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.