Enetimer

Book et forløb på www.hunddk.dk

Enetimer er gode, fordi du får optimal støtte og vejledning, da vi som instruktører kan give dig vores fulde opmærksomhed gennem hele træningen. Det betyder, at du kan arbejde målrettet og effektivt, og at du hurtigere kan få rettet op på eventuelle fejl, der spænder ben for jeres fremskridt.

 

Forskellige omstændigheder kan også gøre det svært at deltage i holdtræning. Det kan være på grund af tidsmæssige eller logistiske årsager, eller fordi din hund ikke trives på et hold.

 

Måske har din hund svært ved at håndtere de mange forstyrrelser, der er på en træningsplads. Eller det kan være, at den har adfærdsmæssige problemer, eksempelvis frygt for andre hunde.

I de tilfælde kan enetimer, eventuelt i hundens vante omgivelser og med så få forstyrrelser som muligt, gøre underværker for din træning.

Ved enetimer arbejder vi 100 % med dét, som du ønsker

at rykke ved i din træning

Træningen kan foregå præcis hvor, du ønsker det. I nogle tilfælde er det hensigtsmæssigt at træne hjemme i hundens vante omgivelser. Andre gange giver det mening at vælge et sted, hvor der forekommer forstyrrelser af forskellig art. Hvis du er i tvivl, så send os en mail, så kan vi snakke om det - helt uforpligtende

 

En enetime (60 min.) koster 495 kr.

Prisen er inklusiv 10 km kørsel, derefter koster kørsel

3 kr. pr. km fra hhv. København K og Allerød

Du kan for eksempel bruge enetimer til:

  • Konkrete træningsmæssige udfordringer, eks. at forbedre dit indkald eller at lære din hund at gå pænt i snor

  • Hensigtsmæssig indlæring af nye færdigheder

  • At få en god start med en ny hvalp i hjemmet

  • Udfordringer med en unghund i hjemmet 

  • At få input til den gode daglig aktivering og hensigtsmæssig stimulering af din hund

Hvis du overvejer at booke et forløb med enetimer eller er i tvivl om hvorvidt enetimer er det rigtige for dig og din hund, så giv lyd på telefonen eller på mail, så kan vi vejlede dig i, hvilken løsning som bedst kan hjælpe dig hen mod det mål, du har for din træning. 

Alle henvendelser er helt uforpligtende. Hvis vi vurderer, at ingen af vores tilbud er den bedste løsning for dig og din hund, så henviser vi gerne til dygtige kollegaer eller andre fagpersoner, som har et tilbud, der passer til dit behov. 

Når du har haft 5 enetimer, får du den 6. gratis

Book en enetime ved at udfylde din information hér

Når vi har modtaget din besked, kontakter vi dig på telefonen eller via mail, så vi kan aftale nærmere vedrørende tid og sted.

Vi glæder os til at høre fra dig !