Hverdagslydighed

og -aktivering

Gør hverdagen lettere

og hold din hunds hjerne frisk og aktiv

Dette hold er for dig, som ønsker at arbejde videre med den basale lydighed og holde din hunds hjerne frisk og aktiv gennem sjove og spændende øvelser, der ikke kun holder gang i din firbenede vens øverste etage, men også styrker, og vedligeholder, jeres samarbejde og relation.

 

På 'hverdagslydighed og -aktivering' omdanner vi den tørre lydighedstræning, som f.eks gå-pænt-i-snor, indkald, kontakt og impulskontrol, til sjov og spændende træning, der vil gøre hverdagen med din hund lettere og ikke mindst sjovere.

Vi vil både arbejde med finpudsning af grundtræningen, som ligger basis for effektivt at kunne træne lydighed, og bygge videre på de forskellige elementer af øvelserne, hvor der vil blive skruet op for afstand, varighed og fristelser. Ydermere, vil I blive præsenteret for forskellige sjove, og lidt anderledes, måder at aktivere sin hund på i hverdagen.

Vi arbejder med lige netop de øvelser,

som I ønsker at blive stærkere i

Træningen vil blive tilpasset til hver enkelte hund og ejer, så vi arbejder der, hvor I er nået til og med lige netop de øvelser, som I ønsker at blive stærkere i. Til første træning vil vi få en klarhed omkring hvilke elementer i hverdagen, som I finder udfordrende, og dermed godt vil arbejde mere intensivt på. Herefter vil der løbende blive gjort status på fremskridt i træningen, så I kan komme i mål med de øvelser, som driller derhjemme. 

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.