Hvalpehold

Giv din hvalp en god start på livet som familiehund

Dette hold er for dig, som har forøget familien med en hvalp, der nu skal til at udforske verden og lære at håndtere alle hverdagens udfordringer.

Hvalpehold

Giv din hvalp en god start

på livet som familiehund

Dette hold er for dig, som ønsker at komme godt i gang med træningen af dit lille nye firbenede familiemedlem.

Der er fokus på, at hvalpen skal have opbygget en række grundlæggende kompetencer, som er uundværlige for den videre træning af hverdags-lydighed og generelt for hvalpens evne til at håndtere de mange udfordringer, den vil møde i livet som byhund.

På hvalpeholdet vil du komme til at træne på grundlæggende kompetencer såsom kontakt og impulskontrol.

Derudover, skal din hvalp lære 'spillereglerne' i træningen, dvs. den skal lære, at der er en sammenhæng mellem adfærd og konsekvens, og dermed bliver den bevidst om, at den kan tilpasse sin egen adfærd. Dette er noget, den kan bruge både i træningen, men også i andre udfordringer, den møder i livet, hvor den bedre vil være i stand til at navigere, dvs. opnå en ønsket konsekvens og undgå en uønsket konsekvens.

Du vil også komme til at arbejde med indlæring af forskellige lydighedsøvelser, såsom indkald, gå pænt i snor og sit. 

Derudover, vil vi snakke om, hvordan I kan tackle de udfordringer, som netop du og dine medkursister oplever med jeres hvalpe. Det kan eksempelvis være bideri, renlighed eller alene-hjemme-træning.

Skærmbillede 2019-04-03 kl. 21.39.34.png

Hvalpehold

København

VI AFHOLDER IKKE DE NORMALE HOLDTRÆNINGSFORLØB I ØJEBLIKKET  

Har du brug for træning nu? 

- Send en mail til anna@hunddk.dk for at høre mere om et individuelt træningsforløb for dig og din hvalp.

Instruktør: Anna Gottlieb

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 3 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at du kan deltage, skal du have en forsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.

Træning af en hvalp

"Til hvalpetræning opnår man fantatiske værktøjer

til at træne en mentalt sund og kreativ hund

 

- Kristina M.B. Thomsen