Empowerment

København

VI AFHOLDER IKKE DE NORMALE HOLDTRÆNINGSFORLØB I ØJEBLIKKET  

Har du brug for træning nu? 

- Kontakt os på kontakt@hunddk.dk for at høre mere om et individuelt træningsforløb for dig og din hund.

Instruktør: Anna Gottlieb

Empowermenttræning

Opbyg din hunds selvtillid og hjælp den

til at blive mentalt modstandsdygtig

Dette træningsforløb er for dig, som ønsker at hjælpe din hund med at opbygge mere selvtillid og til at blive mere robust både i hverdagen og i træningssammenhæng. 

Det er også for dig, som ønsker et spændende træningsforløb, hvor din hund bliver udfordret både fysisk og mentalt.

Det overordnede mål med empowermenttræning er at fremme hundens adfærdsmæssige trivsel.

Adfærdsmæssig trivsel indebærer blandt andet, at hunden er i stand til at håndtere hverdagens udfordringer med selvtillid og overskud. Derudover, bliver hunden bedre til mentalt at 'komme på benene' igen efter en oplevelse, hvor den f.eks. har følt sig presset eller utryg.

Empowermenttræning er særligt relevant for:

- forsigtige / usikre / frygtsomme hunde

- hunde med adfærdsproblemer

- konkurrencehunde (uanset niveau)

 

Men i virkeligheden er empowermenttræning super relevant for enhver hund, uanset type, alder og andre forudsætninger eller formål, da træningen er så god for hundens generelle adfærdsmæssige trivsel, mens det samtidig er en form for træning, der styrker relationen mellem dig og din hund. Ren win!

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.