Intro til

frivillig håndtering

Til dig, som vil hjælpe din hund med at overkomme sin frygt for håndtering, eller som vil forebygge, at din hund udvikler angst for klosaksen og dyrlægen

På dette éndagskursus vil du blive introduceret til principperne bag træning af frivillig håndtering og de mange fordele denne træningsform indeholder. Du vil se forskellige øvelser demonstreret i praksis, og du vil blive vejledt til, hvordan du kan komme i gang med træningen derhjemme.

Er du også en af dem, der lider med din hund, når den skal vaccineres ved dyrlægen? Flygter din hund ved synet af klosaksen eller børsten?

 

Sådan behøver det ikke at være. Både dyrlægebesøget og håndteringen derhjemme kan faktisk blive til en overkommelig -og i nogle tilfælde ligefrem til en sjov- øvelse for din hund, - og dermed også for dig.

 

Hvis du ønsker at gøre noget for at hjælpe din hund med at overkomme sin frygt for håndtering, eller hvis du ønsker at være på forkant og gerne vil forebygge, at din hund udvikler angst for dyrlægen eller klosaksen, så tilmeld dig dette foredrag, hvor du vil blive introduceret til principperne bag træningen af frivillig håndtering. 

Du vil blive introduceret til emner såsom:

- start- og stopsignaler 

- startindlæring af targetadfærd, herunder værdioverførsel, kriteriesætning og belønningsfrekvens

- startindlæring af håndtering med og uden redskab

- generalisering og overtræning

- håndteringsstrategi i træningsfasen              

Allerød

D. 8. juli 2018

Kl. 11:00 - 14:00

Amtsvej 13, 3450 Allerød

Pris:   Aktiv deltager med hund 450 ,-

        Observatør uden hund 300 ,-

Kursuskode 18IF03A

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Din betaling refunderes i tilfælde af, at foredraget aflyses. 

 For at kunne deltage med hund skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

Der vil være maks. 5 aktive deltagere med hund, så der er god tid til den enkelte hund og ejer. 

Det er også muligt at deltage som observatør uden hund.

Der tages forbehold for ændringer.

Skal vi komme til dig?

Vi har adgang til træningsfaciliteter forskellige steder på Sjælland, Fyn og Jylland, og vi opretter både éndagskurser og træningsforløb på forespørgsel, hvis du kan samle 4-5 deltagere. 

Kontakt os, så kan vi snakke om muligheden for, at vi kommer til dig og afholder netop dét kursus, du er interesseret i.