Vil du styrke din hunds selvtillid?

- Så tilmeld dig dette éndags-introkursus i empowermenttræning

D. 10. marts 2018

Kl. 12:00 - 15:00  

 

Pris m. hund 450 ,-  

Pris u. hund 300 ,-           

Amtsvej 13

3450 Allerød     

Tilmeld dig ved at sende en mail til anna@hunddk.dk, hvor du angiver dit fulde navn og adresse, samt din hunds race, alder, køn og navn.

Det overordnede mål med empowermenttræning er at fremme hundens adfærdsmæssige trivsel.

Adfærdsmæssig trivsel indebærer blandt andet, at hunden er i stand til at håndtere hverdagens udfordringer med selvtillid og overskud. Derudover, bliver hunden bedre til mentalt at 'komme på benene' igen efter en oplevelse, hvor den f.eks. har følt sig presset eller utryg.

 

Empowermenttræning er særligt relevant for:

- forsigtige / usikre / frygtsomme hunde

- hunde med adfærdsproblemer

- konkurrencehunde (uanset niveau)

 

Men i virkeligheden er empowermenttræning super relevant for enhver hund, uanset type, alder og andre forudsætninger eller formål, da træningen er så god for hundens generelle adfærdsmæssige trivsel, mens det samtidig er en form for træning, der styrker relationen mellem dig og din hund. Ren win!

 

Da vi veksler mellem teori og praktisk træning, skal din hund kunne vente i bilen eller forholde sig roligt i et bur eller på et tæppe under de teoretiske dele. Derudover, skal din hund være opdateret med vaccinationer, og du skal have en forsikring, der dækker almindelig hundetræning.

 

Der vil være maks. 5 aktive kursister på kurset, hvilket betyder, at der er god tid til den enkelte kursist. Det er også muligt at få en observatørplads, hvis du ikke ønsker at deltage aktivt med hund.

Tilmeld dig kurset ved at sende en mail til anna@hunddk.dk, hvor du angiver kursuskoden 18IE01A, dit fulde navn og adresse samt din hunds navn, race, alder og køn. Du kan også blot udfylde formularen på forsiden af vores website under fanebladet "Kontakt".

 

Efter du har tilmeldt dig, får du tilsendt en bekræftelse og faktura. Når du har betalt fakturaen, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da modtage en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses.

 

Der tages forbehold for ændringer.