Intro til

empowermenttræning

Dette introkursus er for dig, som vil øge din hunds selvtillid og hjælpe den til at blive mere robust både i hverdagen og i træningssammenhæng

Det overordnede mål med empowermenttræning er at fremme hundens adfærdsmæssige trivsel.

Adfærdsmæssig trivsel indebærer blandt andet, at hunden er i stand til at håndtere hverdagens udfordringer med selvtillid og overskud. Derudover, bliver hunden bedre til mentalt at 'komme på benene' igen efter en oplevelse, hvor den f.eks. har følt sig presset eller utryg.

Empowermenttræning er særligt relevant for:

- forsigtige / usikre / frygtsomme hunde

- hunde med adfærdsproblemer

- konkurrencehunde (uanset niveau)

 

Men i virkeligheden er empowermenttræning relevant for enhver hund, uanset type, alder og andre forudsætninger eller formål, da træningen er så god for hundens generelle adfærdsmæssige trivsel, for dens vedholdenhed og initiativ under træning, og samtidig er det en form for træning, der styrker relationen mellem dig og din hund. Ren win!

Allerød

D. 8. juli 2018

Kl. 15:00 - 18:00

Amtsvej 13, 3450 Allerød

Pris:   Aktiv deltager med hund 450 ,-

        Observatør uden hund 300 ,-

Kursuskode 18IE03A

Da vi veksler mellem teori og praktisk træning, skal din hund kunne vente i bilen eller forholde sig roligt i et bur eller på et tæppe under de teoretiske dele. Derudover, skal din hund være opdateret med vaccinationer, og du skal have en forsikring, der dækker almindelig hundetræning.

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Din betaling refunderes i tilfælde af, at foredraget aflyses. 

 For at kunne deltage med hund skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

Der vil være maks. 5 aktive deltagere med hund, så der er god tid til den enkelte hund og ejer. 

Det er også muligt at deltage som observatør uden hund.

Der tages forbehold for ændringer.

Skal vi komme til dig?

Vi har adgang til træningsfaciliteter forskellige steder på Sjælland, Fyn og Jylland, og vi opretter både éndagskurser og træningsforløb på forespørgsel, hvis du kan samle 4-5 deltagere. 

Kontakt os, så kan vi snakke om muligheden for, at vi kommer til dig og afholder netop dét kursus, du er interesseret i.