Hverdagslydighed

København

VI AFHOLDER IKKE DE NORMALE HOLDTRÆNINGSFORLØB I ØJEBLIKKET  

Har du brug for træning nu? 

- Send en mail til anna@hunddk.dk for at høre mere om et individuelt træningsforløb for dig og din hund.

Instruktør: Anna Gottlieb

Hverdagslydighed

for dig som ønsker at arbejde med den

basale lydighed, der gør hverdagen lettere

Dette hold er for dig, som ønsker at arbejde med den basale lydighed, som f.eks. indkald og at gå pænt i snor.

På 'hverdagslydighed' omdanner vi den tørre lydighedstræning til sjov og spændende træning, der ikke alene vil gøre hverdagen med din hund lettere og mere gnidningsfri, men som også kan være medvirkende til at relationen mellem dig og din hund bliver tættere. 

 Vi arbejder med de grundlæggende kompetencer, der er vigtige at have på plads for at kunne træne lydighed på en hensigtsmæssig og effektiv måde. Impulskontrol og kontakt er eksempler på øvelser, du vil komme til at arbejde med.

Udover at arbejde med grundtræningen vil du arbejde med øvelser som f.eks. sit og dæk, hvor vi udvider øvelserne med relevante elementer, såsom afstand, varighed og fristelser.

Øvelserne tilpasses til

hver enkelt hund og ejer

Øvelserne bliver tilpasset individuelt til hver enkelt hund og ejer, så du vil blive mødt netop dér, hvor du og din hund er nået til i træningen. 

Hund Running

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.