Hvalpehold

Giv din hvalp en god start

livet som familiehund

Dette hold er for dig, som har forøget familien med en hvalp, der nu skal til at udforske verden og lære at håndtere alle hverdagens udfordringer.

Der vil være fokus på at motivere din hvalp til at deltage i træningen og at styrke kontakten mellem dig og den. 

 

Vi vil træne nogle af de helt basale hverdagsfærdigheder, for eksempel gå-pænt-i-snor, ikke-hoppe-op, hilse på andre hunde og mennesker og trimme kløer.

 

Vi vil også bruge tid på at snakke om, hvordan I kan tackle de udfordringer, som netop du og dine medkursister oplever med jeres hvalpe. Det kan eksempelvis være bideri, renlighed og alene-hjemme-træning.

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.

"Fremragende hvalpetræning. Træning på flere niveauer, så alle

hvalpene virkede til at få noget ud af det

- Steen Riemenschneider med Martin

"HUNDdk har formået at flytte hvalpetræning til et nyt niveau

- Casper V. Hansen med Athena