HANDELSBETINGELSER

YDELSER

HUNDdk udbyder rådgivning vedrørende hundes adfærd, træning og ernæring. Adfærdsbehandling og 1:1-træning tager udgangspunkt i den enkelte hund og ejer og må udelukkende anvendes af køber og til den i behandlings-/ træningsplanen angivne hund.

PRISER

HUNDdk tager forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser, og vi forbeholder os retten til at foretage prisændringer.

 

BETALING

HUNDdk modtager betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Ved for sen betaling pålægges rente i henhold til gældende lovgivning.

FORTRYDELSESRET

Der er ingen fortrydelsesret på HUNDdk's ydelser.

 

AFLYSNING

Såfremt et arrangement aflyses af HUNDdk, refunderes beløbet til Køber. Eventuelle gebyrer refunderes ikke. Hvis Køber aflyser en konsultation/ træningssession, skal det gøres senest 24 timer før den aftalte tid. Ved aflysning mindre end 24 timer før den aftalte tid, eller hvis køber udebliver, opkræves fuldt honorar for konsultationen/ træningssessionen.

ANSVAR

HUNDdk er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle indirekte tab som følge af en købt ydelse.

INDSAMLING OG BESKYTTELSE AF DATA

HUNDdk indsamler og behandler Købers personoplysninger med formålet at kunne rådgive om et eventuelt køb samt for at kunne levere en købt ydelse. Personoplysninger behandles i henhold til persondataforordningen. Læs mere om vores privatlivspolitik 

FORBEHOLD OG ÆNDRINGER

Der tages forbehold for ændringer og tastefejl. 

Når du køber en ydelse ved HUNDdk, samtykker du til ovenstående forhold.

HUNDdk v/ Anna Gottlieb

Store Kannikestræde 6, 1169

+45 26286685

kontakt@hunddk.dk

Opdateret 22.04.2021