Frivillig håndtering

København

VI AFHOLDER IKKE DE NORMALE HOLDTRÆNINGSFORLØB I ØJEBLIKKET  

Har du brug for træning nu? 

- Kontakt os på kontakt@hunddk.dk for at høre mere om et individuelt træningsforløb for dig og din hund.

Instruktør: Anna Gottlieb

Frivillig håndtering

Gør hverdagshåndtering til

et ukompliceret samarbejde

Hvis du ønsker at gøre noget for at hjælpe din hund med at overkomme sin frygt for håndtering, eller hvis du ønsker at være på forkant og gerne vil forebygge, at din hund udvikler angst for dyrlægen eller klosaksen, så tilmeld dig dette træningsforløb i frivillig håndtering. 

Holdet er for alle hunde uanset alder

Er du også en af dem, der lider med din hund, når den skal vaccineres ved dyrlægen? Flygter din hund ved synet af klosaksen eller børsten? Sådan behøver det ikke at være. Både dyrlægebesøget og håndteringen derhjemme kan faktisk blive til en overkommelig -og i nogle tilfælde ligefrem til en sjov- øvelse for din hund, - og dermed også for dig.

Håndteringen bliver til et

samarbejde, som hunden frivilligt vælger at indgå i

Vi lærer hunden, at den kan kommunikere "start" og "stop", og den kontrol og dermed muligheden for at holde pause fra en håndtering, som ellers er forbundet med ubehag eller direkte frygt, giver hunden mod til at indgå i håndtering, som den ellers ville forsøge at flygte fra. 

I videoen herunder får Berta fjernet en flåt ved frivillig håndtering. Startsignalet er, at hun sætter snuden på håndfladen, og hun har hele tiden mulighed for at sige 'stop' ved at fjerne snuden fra hånden igen. 

Vi ønsker selvfølgelig, at du får mest muligt ud af dit træningsforløb hos os. Derfor sørger vi for, at der er god tid til dig og din hund.

På vores træningsplads er der

god tid til dig og din hund

Jo mere opmærksomhed du får fra instruktøren, jo bedre er din mulighed for at udvikle dig og for at blive bedre til at formidle din hensigt til din hund på en måde, så den har let ved at forstå, hvad du ønsker af den. Derfor træner vi med små hold, hvor du skal dele opmærksomheden med maks. 4 andre kursister, så der er god tid til hver enkelt hund og ejer.

Vi er også klar på mail, telefon og i lukket facebook-gruppe til at give dig al den støtte og vejledning, du kan bruge, undervejs i forløbet.

 For at kunne deltage, skal du have en hundeforsikring, der dækker almindelig hundetræning, og din hund skal være vaccineret. 

TILMELDING

Når du har tilmeldt dig, vil du få tilsendt en bekræftelse og faktura. Når fakturaen er betalt, er din kursusplads reserveret, og din tilmelding er bindende. Du vil da få tilsendt en mail med adressen og anden relevant information. Kursusgebyret refunderes i tilfælde af, at holdet aflyses. 

Der tages forbehold for ændringer.