ADFÆRDSBEHANDLING

Alt hvad din hund gør, giver mening

for den. Vi sørger for, at det også kommer

til at give mening for dig. 

 
Hund i en kasse

Oplever du, at din hund udviser problematisk adfærd? 

 

Der er mange forskellige typer og grader af problematisk adfærd. Alle former for problemadfærd bør der tages hånd om, og i langt de fleste tilfælde kan adfærden ændres, så det problematiske element mindskes eller fjernes helt.

Vi hjælper med at afdække de motivationsforhold som opretholder problemadfærden, og derefter lægger vi en strategi for en sund adfærdsændring. 

Adfærdsbehandling kan foregå hjemme i din hunds vante omgivelser, over Skype eller på Center for Dyreadfærd i Birkerød. 

Vi står til rådighed på mail og telefon undervejs i hele forløbet.

Vil du gerne forstå

din hunds adfærd?

En adfærdsbehandling hos os er et forløb, hvor vi er med dig i opstartsfasen og det første stykke tid, hvor du arbejder med din hund. 

Vi starter med en indledende konsultation, hvor vi først spørger grundigt ind til problemstillingen, til din hunds adfærd og til jeres hverdag, så vi får det fulde overblik over jeres situation. Efterfølgende starter vi på træningen, så du med det samme har noget at arbejde med. Du vil også typisk få en række konkrete forslag til ændringer i jeres hverdag, som vil have en gavnlig effekt på jeres situation.

Efter den indledende konsultation vil forløbet som udgangspunkt inkludere 3 eller 5 træningssessioner, hvor vi vejleder dig i, hvordan du bedst og mest effektivt kan arbejde hen mod det mål, vi sammen har sat. 

Hvis der er behov for yderligere træningssessioner, planlægger vi det hen ad vejen. Det er vigtigt, at du føler dig godt rustet til selv at arbejde videre med din hund.